TRAININGEN

kopie3.png

PUPSOCIALISATIE EN BASISTRAINING

In deze cursus van 10 lessen gaan we leren hoe om te gaan met de pup en hoe we het beste de pup kunnen socialiseren zodat de hond uitgroeit tot een stabiele zelfbewuste hond die zich in alle situaties weet te gedragen en prettig voelt. Uiteraard komen de basisoefeningen als zit, sta, lig, wandelen zonder trekken e.d. aan de orde maar de nadruk ligt op een goede onderlinge verstandhouding waarbij veiligheid, rust en vertrouwen in elkaar een uitstekende basis gaan vormen voor verdere trainingen. Omdat ik van mening ben dat je niet snel genoeg kan beginnen hiermee kunt U elk moment instromen.
Puppycursus
1 privéles en 9 groepslessen  € 125,00

 

 

kopie5.png

ZELFBEHEERSING EN VERTROUWEN CURSUS

In deze cursus zijn volwassen honden welkom die al enige training hebben gehad, maar waarmee U verder wilt oefenen of waarvan U meer zelfbeheersing verlangt.

We gaan met verschillende oefeningen de band en het vertrouwen tussen hond en eigenaar verbeteren. Zodat U erop kunt gaan vertrouwen dat uw hond zich in alle omstandigheden naar behoren gedraagt en dat uw hond erop kan vertrouwen dat u hem beschermt, verzorgt en vermaakt naar behoefte. U kunt straks op visite, naar een restaurant, visite ontvangen, op vakantie met de hond, misschien de hond zelfs mee naar het werk? zonder U af te hoeven vragen of dat wel goed gaat. Omdat U en uw hond hebben geleerd elkaar te vertrouwen en hoe zich te gedragen. U en uw hond zullen graag geziene gasten zijn bij iedereen.

10 lessen € 125,00

GEDRAGSTESTEN VOOR PUPS

Om pups te kunnen plaatsen bij de juiste mensen gaan steeds meer verantwoorde fokkers over op het testen van hun pups op gedragseigenschappen. Aan de hand van de uitslag hiervan kunnen ze bepalen welke pup het meest geschikt is voor bijvoorbeeld: een gezin met kinderen, voor een ouder echtpaar, een eerste hond stel, een ervaren stel of voor een training tot therapiehond.
Tijdens de test wordt de pup alleen in een voor hem vreemde omgeving met een vreemd persoon achter gelaten. Hoe de pup dan reageert op diverse prikkels laat zijn ware karakter zien waar hij het uiteindelijk mee moet doen. Het blijkt dat dat vaak heel anders is dan in de veilige omgeving van het nest of van de fokker.
Word bijvoorbeeld een heel onzekere pup in een druk gezin geplaatst dan sneeuwt hij waarschijnlijk onder en blijft een onzeker schuchter hondje terwijl hij bij het oudere echtpaar waarschijnlijk voldoende rust en steun krijgt om op te groeien tot een stabiele zelfverzekerde hond.
Gedragstesten neem ik af bij mij thuis of bij U in de buurt in een voor de pup vreemde locatie.

kopie4.png

PUPBASIS

In deze cursus van 10 lessen gaan we verder met het aanleren van de basisvaardigheden. Ook gaan we op locatie trainen zodat de hond leert hoe zich te gedragen in alle omstandigheden. We gaan oefenen met volgen, hier komen onder alle omstandigheden, halt houden en gaan liggen op afstand, impulscontrole, voedsel weigeren en met heel veel leuke oefeningen om juist de band tussen eigenaar en hond te versterken zodat het elke keer een feestje is om samen te werken voor zowel de hond als de eigenaar.
Puppycursus 2

10 lessen € 125,00

uschka met roos.JPG

Puberlessen

In deze cursus van 10 lessen gaan we nog verder met het aanleren en vasthouden van de basisvaardigheden. Een puber wil wel eens net als bij mensen kinderen - bananen in zijn oren krijgen en lekker uittesten tot hoever hij/zij kan gaan. We gaan leren grenzen aan te geven en gaan oefenen met volgen, hier komen onder alle omstandigheden, halt houden en gaan liggen op afstand, impulscontrole, voedsel weigeren en met heel veel leuke oefeningen om juist de band tussen eigenaar en hond opnieuw te versterken zodat het elke keer weer een feestje word om samen te werken voor zowel de hond als de eigenaar.
 Pubercursus

10 lessen € 125,00

thumbnail_bovenop stammen.jpg

PRIVÉLES

Soms is het voor U handiger om privéles te krijgen: eigen tijd kiezen, meer persoonlijke aandacht, meer leren in minder tijd, niet elke week naar les kunnen of willen, persoonlijke omstandigheden/ beperkingen of omdat U uw hond wilt opleiden tot therapie/ assistentie hond.

In dat geval kan ik U ook privéles bieden.

En ook de Puppycursus en de zelfbeheersing en vertrouwen cursus kunnen privé gegeven worden.

€ 45,00 per uur.

0630144810

Eikenlaan 8 3951 XM Maarn
KVK 73727148

©2019 by Canis Patronus met medewerking van Dahlie Eussen. Proudly created with Wix.com
Aquisitie aan de hand van deze gegevens word niet op prijs gesteld.