top of page

WIE BEN IK

Mijn naam is Caroline Krabshuis.

 

Ik woon in Maarn en heb een Border Collie genaamd Pretty waarmee ik therapie aan meervoudig gehandicapten geef.

 

Ik heb mijn leven lang honden gehad in verschillende soorten en maten en heb daarmee heel veel verschillende dingen gedaan. o.a. speuren, schapen drijven, dogdance, behendigheid, impulscontrole en gedrag & gehoorzaamheid. In het verleden ben ik o.a.werkzaam geweest als hondentrimster, dierenartsassistente en als schaapsherder. Daarnaast heb ik vaak individuele lessen gegeven. Nu heb ik inmiddels van mijn passie voor honden mijn werk gemaakt door me te specialiseren als trainer van therapiehonden voor mensen met autisme en/of PTSS. Daarom ben ik nadat ik bij Dogswork was afgestudeerd als therapiehondentrainer me verder gaan specialiseren door diverse opleidingen en lezingen te volgen en heel veel boeken te lezen. Zoals onder andere de opleiding tot kynologisch instructeur en gedragstester bij Dogvision, Impulscontrole bij Liesbeth Hoogendoorn, hond in de zorg bij Contacthond en de connectie-methode van Geert de Bolster.

Ik probeer de wereld een beetje door de ogen van een hond te bekijken om een betere band met meer rust en vertrouwen tussen eigenaar en hond te bewerkstelligen.

Nascholing:

Kynocongres 2019, 2020, 2021 en 2022: Div. lezingen omtrent Puberteit bij honden, de ouder wordende hond, spelenderwijs leren,

Raad van beheer: Kennistour "Hormonen" 

Raad van Beheer: Kennistour "De voor(oor)delen van graanvrije voeding en andere fabels en feiten"

Workshop Honden in Balans: Balansoefeningen

O&O: Lezing "Tandentrammelant" enz.

thumbnail_image.png
bottom of page